Doi minori din Piatra Neamț au tâlhărit o femeie, în zona Pieței Centrale.


În ziua de 16.01.2016 efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ‘Alexandru cel Bun Bacău’ au constatat o faptă penală de tâlhărie în municipiul Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În ziua de 16.01.2016, în jurul orei 19.00, pe timpul unei acțiuni specifice pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale în municipiul Piatra Neamț, jandarmii din cadrul unui echipaj de ordine și siguranță publică au fost sesizați de către o femeie despre faptul că în zona Pieței Centrale doi tineri i-au smuls poșeta și au fugit.

În urma desfășurării acțiunilor specifice de căutare a făptuitorilor și de comunicare a semnalmentelor către efectivele din cadrul întregului dispozitiv de ordine publică, jandarmii i-au identificat pe cei doi la o distanță de câteva sute de metri de locul incidentului.

Vasile N. de 13 ani și Florin N. de aceeași vârstă, ambii din municipiul Piatra Neamț, au recunoscut fapta săvârșită; jandarmii i-au restituit victimei toate bunurile personale sustrase (poșetă, card bancar, acte de identitate).

Cei doi făptuitori au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Piatra Neamț pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale.

PUBLICITATE