Doar ieri, polițiștii au depistat în trafic patru conducători auto aflați sub influența alcoolului


În ziua de 03.12.2016, ora 18:22, un echipaj de poliție rutieră, din cadrul Serviciului Rutier – B.D.N.E Roman, a depistat în trafic un bărbat de 46 de ani, din Botești, care conducea un autoturism, fiind sub influența alcoolului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În seara zilei de 03.12.2016, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu Neamţ au depistat în flagrant un tânăr de 24 de ani, din Pipirig, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihail Sadoveanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La mai puțin de jumătate de oră de prima constatare, tot în orașul Târgu Neamț, polițiștii au oprit în trafic un alt tânăr de 26 de ani, din Vânători Neamț. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de peste 0,40mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot în seara de 03.12.2016, polițiștii Secției de Poliție Rurala Gârcina au fost sesizați despre faptul că în zona adiacenta a DN 15C, în dreptul localității Almaș, se afla un autoturism ieșit în afara părții carosabile.
La fața locului, polițiștii au identificat conducătorul auto, un bărbat de 61 de ani, din Piatra Neamț. Întrucât acesta emana halena alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În toate cazurile polițiștii au reținut permisele de conducere conducătorilor auto și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

D.M.B.
PUBLICITATE