DNA – Percheziții și rețineri la Poliția Piatra-Neamț


UPDATE: OFICIAL DNA – 7 polițiști reținuți, 7 sub control judiciar.

Din informații sigure, astăzi (9 noiembrie), procurorii din cadrul DNA Bacău au efectuat o anchetă la Poliția Municipiului Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Se confirmă știrea iar ancheta a avut loc la Poliția Municipiului Piatra-Neamț. Sunt niște verificări în curs și au fost și niște mandate de aducere. – au declarat pentru stiri-neamt.ro cei de la Poliția Neamț, refuzând să ofere mai multe informații.

Conform unor surse, reținerile au fost în special în cadrul Biroului Rutier fiind vorba de acuzații de fapte de corupție. La sediul municipal al Poliției au fost mai mulți mascați care au ridicat documente (chitanțiere, procese verbale) și au reținut și dus la audieri mai mulți polițiști (din unele informații ar fi vorba de 14 polițiști – 4 de la ordine publică și 10 de la rutieră).

Mai mulți polițiști rutieri din Piatra Neamț sunt audiați, miercuri, de procurorii DNA – Serviciul Teritorial Bacău într-o anchetă privind fapte de corupție, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare. Potrivit acelorași surse, ancheta de la Poliția Rutieră Piatra Neamț vizează suspiciuni de fapte de corupție legate de neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu privind constatarea excesului de viteză în trafic

Este o acţiune a colegilor de la DNA Bacău într-un dosar penal în care sunt suspiciuni de fapte de corupţie săvârşite de angajaţi ai Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ. Sunt mai multe persoane vizate, iar ancheta este în desfăşurare şi la această oră”, a declarat Livia Săplăcan, purtătorul de cuvânt al DNA.

D.M.B.
PUBLICITATE