Diverta inaugurează al doilea magazin din Piatra-Neamț la Shopping City

Diverta, principalul retailer integrat în domeniul cărții, papetăriei și jucăriilor, inaugurează al doilea magazin în cel mai modern centru comercial din regiune, Shopping City Piatra-Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Piatra-Neamț, 14 aprilie 2017: Începând cu această lună, lanțul de retail Diverta îi așteaptă pe cei mici și mari cu cele mai noi oferte de cărți, papetărie și jucării în cadrul Shopping City Piatra-Neamț.
Timp de o lună, clienții vor beneficia de 10% discount pentru orice produs achiziționat.

Prin deschiderea acestui magazin  cu o suprafață de 113 mp Diverta ajunge la o rețea de 28 de centre la nivel național, în cele mai importante centre comerciale și în puncte cheie ale orașelor, însumând astfel o suprafață comercială totală de peste 7.000 mp.

Așa cum și-a obișnuit de-a lungul timpului clienții – cu mereu ceva nou – Diverta oferă un mix complet de produse: cele mai recente cărți apărute pe piață și besteseller-urile anului, cele mai căutate brand-uri de jucării ca Disney sau Playmobil, precum și jucăriille momentului cum ar fi Kendama sau drone. În plus, oferta de papetărie pentru școală și office este printre cele mai diversificate având peste 9.000 articole; de asemenea nu vor lipsi cele mai inedite cadouri pentru întreaga familie, precum și soluții de ambalare a acestora.

”Încă de la lansarea primului magazin Diverta ne-am preocupat să oferim clienților noștri cele mai noi și căutate produse, atât la nivel național, dar și internațional și ne bucurăm să ne alăturăm celui mai modern centru comercial din regiunea de Nord, Shopping City Piatra-Neamț. Fie că vorbim de sezonul Back to School când copii își doresc ghiozdane la modă sau de adolescenții care își caută gadget-uri interesante, fie că vorbim de iubitorii de carte sau papetărie, scopul nostru este să le oferim mereu ceva nou.” a declarat Amalia Buliga, CEO Diverta.

Pe lângă gama variată de produse comercializate, Diverta mai pune la dispoziție nemțenilor posibilitatea de a-și achiziționa bilete la cele mai în vogă evenimente oferite prin Eventim – cea mai mare platformă online de comercializare a biletelor la peste 11.000 de evenimente atât din România, cât și din Europa.

Începând cu acest an, Diverta își propune să realizeze în incinta magazinelor diverse evenimente menite să contribuie la diversificare activităților pentru cei mici și mari – lansări de produse/carte, ateliere de creație, dezbateri, seminarii sau workshop-uri.

Un alt atuu al Diverta îl reprezintă cele peste 50.000 de idei de cadouri, astfel că indiferent de ocazie, clienții săi pot găsi cadoul perfect pentru persoanele dragi. În plus, aceștia își pot alege din numeroase variante de ambalare – de la felicitare, panglică și diferite sortimente de hârtie, până la cutii de diferite forme și dimensiuni.

Despre Diverta:
Înființat în 1999, Diverta este principalul retailer integrat în domeniul cărții, papetăriei și jucăriilor. Cu o rețea de 28 de magazine în toată țara, Diverta oferă un mix complet de produse, menit să asigure cumpărătorului întreaga gamă de divertisment și dezvoltare personală pentru toata familia: peste 30.000 de titluri de carte, o gamă variată de articole școlare și office, cele mai căutate brand-uri de jucării și cele mai inedite idei de cadouri și soluții de ambalare. Sub sloganul ”mereu ceva nou”, Diverta oferă publicului peste 50.000 de idei de cadouri.

PUBLICITATE