Dispariție misterioasă a unui elev din Piatra-Neamţ


O familie din județul Neamț își caută cu disperare fiul, în vârstă de 18 ani, disparut în urmă cu cinci zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Băiatul este elev la Liceul Teologic Ortodox ”Sfinții Împărați Constantin și Elena” Piatra-Neamț și n-a mai fost văzut de joia trecută după ce a fost în vizită cu clasa la un muzeu din oraș. Telefonul lui e închis acum, iar rudele se tem de ce e mai rău.

Marius Sandulache este unul dintre cei mai buni elevi ai Liceului Teologic Ortodox ”Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Piatra-Neamt, spun profesorii săi. Este în clasa a XII-a și a participat la mai multe olimpiade de religie.

Părinții spun că nu știu ce anume l-ar fi putut face să dispară. Joi (17 noiembrie), la prânz, s-a întors la școală după vizita la muzeu. Câteva camere de supraveghere l-au suprins ieșit pe terenul de sport, vorbind cu cineva la telefon. Apoi a disparut.

Apropiații lui se tem ca nu cumva să i se fi întamplat ceva rău. În aceeași zi, câțiva martori au vazut cum un tânăr a sărit în râul Bistrița. Unii chiar le-au descris polițiștilor semnalmente asemănătoare cu ale băiatului. (vezi articolul – AICI) Pompierii îi caută și acum trupul, iar părinții lui Marius speră să nu fie vorba despre fiul lor.

„Vorbim de un elev eminent. Vorbim despre cel mai bun elev din clasa a 12-a. Vorbim de elevul care pana la momentul actual a adus nenumarate diplome prin participarea la toate concursurile locale sau judetene. Nu avem niciun semnalment care sa ne duca la a ne gandi ca s-a putut intampla la ceea ce poate fi mai nefericit pentru existenta lui.”a declarat Ovidiu Cojan – director liceul teologic pentru ProTV

D.M.B.
PUBLICITATE