Dispariție misterioasă în Neamț. Un bărbat a plecat de acasă în urmă cu 6 zile și nimeni nu l-a mai văzut

Un bărbat de 55 de ani din județul Neamț a plecat de acasă în urmă cu 6 zile și nimeni nu l-a mai văzut. A doua zi, soția a cerut ajutorul autorităților pentru a-l găsi. După ce a postat povestea pe o rețea de socializare, abia astăzi, 21 iulie, căutarile s-au reluat cu efective mărite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Nimeni din sat nu l-a mai văzut, nimeni nu poate spune în ce direcție sau motivul pentru care a plecat. Oamenii susțin că nu existau scandaluri în familie. Concubina a plecat la muncă în Anglia din septembrie anul trecut până în luna aprilie. În tot acest timp, bărbatul a avut grijă de cei doi copii (unul de 7 ani și unul de 13 ani).

De câteva zile s-ar fi plâns că îl dor picioarele și avea o durere în piept, primul gând al concubinei fiind acela că ar fi plecat în pădure să adune bureți și i-ar fi venit rău.

Timp de aproape o saptamana, femeia și cei doi copii l-au cautat prin pădure. Disperată, a postat pe o rețea de socializare povestea ei și câteva prietene au dat alarma. Astăzi, 21 iulie, la prânz, căutările au fost reluate.

La fața locului au venit politiști, pompieri militari și zeci de localnici. Căutarile se vor opri atunci când bărbatul va fi găsit sau dacă nu, la lăsarea întunericului.

Despre acest caz puteți mai citi și – AICI

foto: Catrinel Cojocaru
PUBLICITATE