Directorul unei firme, protest în fața sediului Finanţelor Publice Neamţ


„In data de 12.01.2017,  în faţa sediului Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Neamţ s-a desfăşurat o acţiune de protest a unei persoane care, prin mesajele denigratoare înscrise pe panourile expuse în faţa sediului şi-a exprimat o atitudine ostilă faţă de funcţionarii instituţiei şi conducerea acesteia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

S-a constatat faptul că persoana respectivă protesteaza in numele  unei societăţi comerciale cu sediul în municipiul Piatra Neamţ, având ca obiect de activitate  protecţie şi gardă .

Luând la cunoştinţă despre această acţiune, d-na Rodica Delia Negură, în calitate de şef  al AJFP Neamţ, s-a deplasat imediat în perimetrul de protest al respectivei persoane, intenţionând să comunice cu aceasta, pentru a afla motivul acţiunii, invitându-l totodată la dialog în incinta institutiei. Persoana protestatară a refuzat în mod categoric  invitaţia la dialog, susţinând că şeful instituţiei nu are dreptul de a fi prezent în perimetrul de protest. Totodată, a afirmat că la ora 13,00 va fi prezent în incinta instituţiei pentru o discuţie cu reprezentanţii acesteia, însă până la ora 16,00  nu a dat curs acestei intenţii.

Cunoscând situaţia fiscală a societăţii in numele careia se desfasoara actiunea de protest,  se presupune că motivaţia acestuia este starea în care se află la această dată persoana juridică respectivă, generată de pierderea valabilităţii unei eşalonări la plată a obligaţiilor fiscale restante, urmare a neîncadrarii în  condiţiile în care aceasta a fost acordată.

Mentionăm că, anterior demarării acţiunii de protest, organul fiscal a comunicat în mod repetat, reprezentantului legal al societăţii , în mod direct, la sediul instituţiei precum şi telefonic, că are posibilitatea de a solicita o nouă eşalonare la plată a obligaţiilor fiscale în condiţiile Legii nr.227/2015 privind Codul de procedură fiscală. Până la data protestului, administratorul societăţii nu a efectuat nici un demers în acest sens.” – se arată în comunicatul AJFP Neamț

Fotografii găsiți în articolul – Protest împotriva Finanțelor Publice la Piatra Neamț

D.M.B.
foto: zch.ro
PUBLICITATE