Director nou la Parking. Ghiciți în ce partid este membru?


Parking a reușit în câteva luni să devină „vedeta” unui serial. Sunt zeci de episoade nu numai în publicația noastră și nu numai în ziare din Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Totul a început cu pierderile de aproximativ 400.000 lei (4 miliarde lei vechi) în anul 2015La scurt timp după articol, un consilier local a propus desființarea firmei care administrează parcările în municipiul Piatra-Neamț iar rezultatul ar putea aduce mai multe venituri la bugetul local și chiar ar scădea prețul pe care-l plătesc cetățenii. Propunerea a fost luată în calcul și de un deputat nemțean, membru (la acea vreme) a unei alte formațiuni politice.

Episoadele Parking au continuat cu „Bătaie de joc! Parking blochează și pe locurile libere din oraș” iar după articol a venit și răspunsul primăriei: „Primăria Piatra-Neamț reacționează la scandalul Parking: „analizăm soluții””. Să nu uităm nici de cele „600 milioane lei vechi pe cafele, fursecuri și reclamă la SC Parking”. Ei bine, după așa episoade, un consilier local a avut tupeul să ceară societății pe ce s-au cheltuit banii publici în ultimii ani iar răspunsul celor de la Parking îl puteți citiAICI

O adevărata poveste s-a scris despre această societate dar și despre câteva persoane care au stat și stau în spatele acestei firme.

Morosanu Alin Ionut PMPEi bine, la mijlocul lunii septembrie, societatea a pus un anunț pe site-ul instituției prin care informa că organizează concurs de ocupare a funcției de DIRECTORLa vremea când nu s-a înscris nimeni pentru acest concurs, conform „monarhiei (ereditare)” PMP, am dat și numele viitorului director al SC Parking – Moroșanu Ionuț Alin, actual membru al Organizației de Tineret a PMP.

Dacă până acum nimeni din conducerea firmei nu s-a înghesuit să iasă public (sau măcar pe site) cu un anunț de prezentare a noului șef, ne vedem obligați să scriem, din nou pe surse, că miercuri (19 octombrie), în urma interviului celor 2 candidați înscriși pentru postul de director a ieșit câștigător actualul membru al Organizației de Tineret a PMP Neamț – Moroșanu Ionuț Alin.

D.M.B.
PUBLICITATE