Diplomă de onoare pentru primarul Dragoș Chitic din partea Mitropolitului Moldovei


Ieri, 23 mai, Seminarul Teologic Sfinții Împărați Constantin și Elena din Piatra-Neamț a aniversat 20 de ani de la înființare. Cu această ocazie la biserica Sfinții Împărați Constantin și Elena din cartierul Ciritei, Mitropolitul Moldovei și a Bucovinei IPS Teofan a oficiat o slujbă arhierească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La eveniment a participat și primarul Dragos Chitic, care a primit din partea Mitropolitului Moldovei o diploma de onoare pentru activitatea de promovare și susținere a bisericii ortodoxe. Tot în cadrul evenimentului primarul Dragoș Chitic a primit din partea Seminarului Teologic ,,Sfinții Împărați Constantin și Elena” Piatra-Neamț, o diplomă pentru activitatea depusă la susținerea instituției de învățământ.

Dragoș Chitic : ,,Felicit Seminarul Teologic „Sfinții Împărați Constantin si Elena” pentru contribuția pe care o are în mediul educațional nemțean; mă simt onorat să iau parte la ceremoniile ocazionate de împlinirea a 20 de ani de activitate educațională. Îi mulțumesc Înalt Prea Sfinției sale, Teofan pentru că întodeauna, este alături de pietreni la astfel de evenimente.”

PUBLICITATE