Dincolo de aparențe: cum e să lucrezi pentru un studio de videochat

Videochatul, dincolo de faptul ca este un subiect tabu pentru majoritatea oamenilor, reprezinta o varianta de job pe care tot mai multe femei o iau in considerare. Practicarea acestei activitati intr-un studio de videochat profesional nu mai reprezinta o noutate pentru nimeni si nu ar trebui sa fie o rusine! De ce? Pentru ca, in primul rand, ar trebui sa stii ca videochatul este absolut legal, inclusiv in Romania, inca din anul 2003.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ce presupune de fapt sa fii model intr-un studio de videochat?

Studio 20, cel mai mare studio de videochat din lume, pune la dispozitia modelelor sale cele mai luxoase conditii de desfasurare a activitatii: spatii moderne mobilate dupa cele mai rafinate gusturi si echipamente tehnologice de ultima generatie. Mai mult decat atat, modelele care lucreaza in acest studio de videochat beneficiaza de confidentialitate, suport moral din partea unui psiholog, contract de artist-interpret si venituri sigure de pana la 10.000 de dolari pe luna, desfasurand astfel o forma legala de munca. Prin urmare, daca credeai ca meseria de model videochat presupune sa lucrezi in conditii dubioase, e timpul sa-ti schimbi parerea si sa privesti dincolo de aparente!

Desigur, la prima vedere, a lucra intr-un studio de videochat ti se poate parea ceva rusinos, dar modelele care lucreaza pentru Studio 20 au numeroase motive pentru care practica aceasta meserie fara regrete, demonstrand ca poate fi o profesie de viitor, fiind foarte profitabila si devenind din ce in ce ma populara in randul femeilor din lumea intreaga. A fi model pentru un studio de videochat inseamna, pana la urma, sa fii artist pe Internet si nimic mai mult, fapt care decurge inclusiv din contractul de artist-interpret pe care il semnezi cu respectivul studio de videochat, cum e in cazul Studio 20.

„Iris”, unul din modelele care lucreaza pentru acest studio de videochat, spune ca de foarte multe ori nu face nimic altceva decat sa socializeze cu oameni pe Internet, pe care incearca sa-i faca sa se simta bine stand de vorba cu ei. „Persoanele care vin sa vorbeasca cu modelele de videochat sunt de fel oameni singuri. Au un statut financiar foarte bun. Isi pierd increderea in persoanele de langa ei si devin foarte reci atunci cand cineva incearca sa se apropie de ei. Discut cu ei aproape orice. Bineinteles ca exista si partea sexuala, dar in mare parte povestesc detalii despre ei. Mie imi place sa-i ascult si sa-i inteleg”, marturiseste modelul.

Prin urmare, lucrand intr-un studio de videochat poate fi o experienta utila, interactionand cu tot felul de oameni. Si, desi te-ai gandi ca cei care apeleaza la serviciile unui studio de videochat sunt oameni de cea mai joasa speta, afla ca de cele mai multe ori e vorba de medici, profesori, ingineri sau artisti, oameni foarte educati de la care ai ce invata! Insasi „Iris”, modelul care foloseste acest pseudonim fiind inspirata de cartile scriitoarei Iris Murdoch, dovedeste ca e o tanara inteligenta si ambitioasa care are cunostinte de cultura generala. Asadar, nu trebuie sa fii lipsita de educatie sau moralitate, cum crede lumea, ca sa lucrezi intr-un studio de videochat. E pur si simplu o alegere, ca orice alta meserie pe care o alegi pentru ca ti se potriveste cel mai bine.

Desi activitatile desfasurate in cadrul unui studio de videochat nasc foarte multe controverse in spatiul public, realitatea este cu totul alta! De exemplu, intr-un studio de videochat nu lucreaza fete care doar arata bine, ci fete inteligente, care stiu sau vor sa deprinda arta seductiei folosindu-si mintea, nu doar trupul. Astfel, inainte de a incepe activitatea intr-un studio de videochat, cum este Studio 20, fetele sunt invatate de catre echipa studioului de videochat cum sa se machieze, iau lectii de telegenie si fac meditatii la limba engleza sau de cultura generala pentru a face o impresie cat mai buna fanilor de pe Internet.

„Avem spatii destinate pentru a le invata pe fete cum sa se machieze, sa se coafeze. Avem un profesor care le invata limba engleza pe cele care nu vorbesc foarte bine. De asemenea, fetele iau lectii de istorie sau geografie. Toate acestea pentru a le face sa aiba discutii antrenante cu oamenii cu care intra in contact”, afirma Andra Chirnogeanu, PR in cadrul Studio 20.

In privinta castigurilor generate de activitatea desfasurata in cadrul unui studio de videochat, „Iris” se arata foarte multumita, sustinand ca activitatile de la studioul de videochat reprezinta singura ei sursa de venit. In defintiv, vorbim de o industrie foarte profitabila, cifra de afaceri inregistrata anul trecut de toate sediile Studio 20 fiind de 9 milioane de dolari. Iar asta gratie activitatilor a sute de fete din intreaga tara, studiourile de videochat profesionale fiind la mare cautare.

Asadar, sa fii model intr-un studio de videochat presupune: frumusete, dar si inteligenta; venituri sigure, deci un job de succes! Daca esti interesata, trimite un mail la adresa [email protected] sau suna la unul din numerele: 0724.777.757 / 0748.777.757. Un reprezentant al companiei te va programa pentru un interviu intr-unul din sediile din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea, Ploiesti, Brasov sau Craiova ca sa te convingi ce inseamna cu adevarat sa lucrezi intr-un studio de videochat, unde poti sa castigi pana la 10.000 de dolari pe luna!

PUBLICITATE