Din nou scandal la Târgu-Neamț. Trei persoane au ajuns la spital

Un nou scandal a avut loc în după-amiaza zilei de duminică, 8 iulie, în orașul Târgu-Neamț (despre care primarul Harpa susține că este un oraș liniștit). Conflictul de astăzi s-a lăsat cu 3 victime iar cei implicați nu au nicio legătură cu scandalul de pe 5 iulie (vezi – AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În jurul orei 13:45, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au fost sesizați să intervină la un conflict spontan izbucnit la locuința unei persoane de pe strada Alexandru Vlahuță din orașul Târgu-Neamț.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că pe fondul unor neînțelegeri între mai multe persoane cu vârste cuprinse între 14 și 46 de ani a izbucnit un conflict. Ulterior, conflictul a degenerat iar persoanele au început să se lovească reciproc.

O tânără de 14 ani, un tânăr de 18 ani și un bărbat de 32 de ani au fost transportați la spital.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe” – ne-a declarat Georgiana Moșu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Conform unor surse, conflictul a degenerat după ce părinții fetei de 14 ani nu erau mulțumiți de cum o tratează bărbatul cu care este ea împreună.

PUBLICITATE