Diagnosticele greșite, un semnal de alarmă tot mai îngrijorător. A pățit-o un bărbat din Piatra-Neamț

O postare pe rețeaua de socializare Facebook, trage un important semnal de alarmă în ceea ce privește diagnosticul oferit de unii medici din județul Neamț, iar recomandarea este esențială: orice consultație ar trebui făcut de cel puțin două ori, la doctori diferiți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Graba de a da un verdict sunt împrejurări în care se petrec adesea erori medicale. Să afli că suferi de o boală nu este niciodată un lucru uşor, dar şi mai dificil este să fii pus în situaţia unui diagnostic greşit, să urmezi tratamente şi să constaţi că, de fapt, ești sănătos.

Într-un material video postat pe Facebook, un bărbat din Piatra-Neamț a trecut printr-o experiență neplăcută atunci când a primit un diagnostic șocant, doctorul spunându-i că e predispus în orice clipă la infarct. În urma unui consult, un medic cardiolog de la o clinică din municipiu a diagnosticat pacientul cu malformații ale inimii și i-a dat un tratament complex.

Totuși, pacientul a decis să meargă pentru o altă consultație la Târgu-Mureș, unde a constatat că nu are nicio problemă și este perfect sănătos.

Mai multe, în materialul video de mai jos:

PUBLICITATE