„Dezbatere” rușinoasă la Piatra Neamț. Primarul nu a fost invitat


Dragoș Chitic, candidatul PNL la primăria Piatra Neamț, a demontat, astăzi (1 iunie), acuzațiile pe care unii competitori s-au grăbit să i le aducă asupra refuzului de a participa la o dezbatere electorală cu ceilalți contracandidați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Dragoș Chitic a precizat foarte clar că în ultimile două săptămâni nu a fost invitat la nicio dezbatere electorală (așa cum ar trebui să facă cei care organizează o dezbatere electorală) și că singura publicație care l-a contactat până în prezent a fost newsallert.ro și la care a spus că va participa. Din motive obiective, publicația newsallert.ro a renunțat la această idee, motivul fiind precizat într-un articol (Vezi articolul -> AICI)

13321828_1046543392078405_7617834742595599735_n„Nu refuz nicio dezbatere dar nu am primit oficial nicio invitație la dezbatere zile acestea, nici săptămâna asta și nici săptămâna trecută. În toată această campanie, singura invitație pe care am primit-o la o dezbatere a fost din partea newsallert.ro. A fost primită pe mail, cu semnătură, așa cum se face. Nu am refuzat invitația newsallert.ro. Totodată mă consider o persoană civilizată și nu mă duc neinvitat. Nu am niciun fel de invitație la nicio dezbatere. O invitație la o dezbatere, ar trebuie să fie măcar cu 2 zile înainte ca să o putem pregăti. Repet, nu am primit în ultimele 2 săptămâni o invitație oficială la nicio dezbatere”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

PUBLICITATE