Deși nu era în timpul serviciului, un polițist din Roman a prins două minore la furat


În ziua de 27.01.2016, în jurul orei 16.30, în timp ce un polițist din cadrul Postului de Poliţie de Transporturi Feroviare Roman, aflat în timpul liber, se deplasa cu autoturismul proprietate personală spre autogară, a observat cum pe trotuarul străzii Roman Mușat o femeie urmărea două minore.
În acel moment polițistul a oprit autoturismul și a procedat la urmărirea tinerelor, pe care le-a ajuns din urmă și le-a imobilizat, asupra uneia dintre acestea fiind găsit portofelul femeii de 55 de ani, din Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cele două minore de 12 ani au fost conduse la sediul Poliției municipiului Roman pentru continuarea verificărilor. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că, în timp ce femeia se afla la intersecţia bld. Roman Muşat, cu str. C-tin Dobrogeanu Gherea, profitând de neatenţia sa, o minoră de 12 ani i-a sustras din sacoşă un portofel, în care se aflau suma de 180 lei şi documente.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate.

PUBLICITATE