Deși era sub control judiciar, un brăilean a fost prins în Târgu Neamț furând 2 cutii cu pastă de dinți


În ziua de 15.05.2016, în jurul orelor 09.45, Poliţia orașului Târgu Neamţ a fost sesizată despre faptul că o persoană a fost depistată că a sustras două cutii de pastă de dinţi din incinta unei farmacii din Tg. Neamţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La faţa locului s-a deplasat, imediat, o patrulă de ordine și siguranță publică care a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat în incinta farmaciei un bărbat de 57 de ani, din Brăila, asupra căruia au fost găsite două cutii de pastă de dinţi în valoare de 31 lei.
În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că bărbatul se află sub măsura controlului judiciar dispusă de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru perioada 30.04.2016 – 28.06.2016, iar printre obligaţiile impuse se află şi cea de a nu părăsi comuna Vişani, jud. Brăilă.

Prin urmare, polițiștii nemțeni i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt și au sesizat colegii responsabili de supravegherea bărbatului, pentru a fi luate măsurile legale în consecință.

PUBLICITATE