Decizie de ultimă oră: Sechestru pe averea lui Gheorghe Ștefan


Procurorii DNA Ploiești au luat decizia de a pune sub sechestru averea lui Gheorghe Ștefan. Acesta s-a prezentat, azi (26 octombrie) dimineață, la sediul DNA Ploiești pentru a i se aduce la cunoștință această decizie. De asemenea, fostul vicepreşedinte al PDL Gheorghe Ştefan este audiat la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) Ploieşti în dosarul în care este cercetat alături de fostul copreşedinte al PNL Vasile Blaga și de omul de afaceri Horaţiu Bruno Berdilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Gheorghe Ştefan a fost citat „pentru acte procedurale” în dosarul în care Vasile Blaga este urmărit penal pentru trafic de influenţă, au declarat surse judiciare.

În acest caz, DNA a început urmărirea penală a lui Vasile Blaga pentru trafic de influenţă, după ce, potrivit procurorilor, ar fi primit suma de 700.000 de euro, din care 500.000 de euro de la fostul primar din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan. De altfel, în dosar sunt urmăriţi penal şi fostul primar din Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, şi omul de afaceri Horaţiu Brună Berdilă.

Despre acest dosar, citiți – DNA cutremură scena politică! Gheorghe Ștefan și Vasile Blaga într-un nou dosar

D.M.B.
PUBLICITATE