De Revelion, nimeni n-a tulburat liniștea și ordinea publică

Polițiștii alături de jandarmi au asigurat buna desfășurare a manifestărilor organizate cu ocazia trecerii dintre ani, fapt pentru care nu au fost înregistrate situații de tulburarea liniştii şi ordinii publice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, în zilele de 31.12.2015 şi 01.01.2016, pe raza comunelor Borca şi Farcaşa, ca urmare a tradiţiilor locale, s-a desfăşurat Parada Măştilor de Anul Nou. Activităţile s-au desfăşurat atât pe DN 17B cât şi pe raza drumurilor comunale Borca şi Farcaşa, la manifestare participând aproximativ 1000 persoane din cele două comune şi din zonele limitrofe.

Totodată , în ziua de 02.01.2016, în orașul Târgu Neamț a avut loc cea de-a IV-a ediție a Festivalului Datinilor și Obiceiurilor de Anul Nou, care a angrenat participarea a peste 10000 de persoane. Majoritatea efectivelor Poliției orașului Târgu Neamț au fost prezente la datorie atât pentru asigurarea climatului de siguranță cât și pentru fluidizarea traficului rutier, îngreunat de blocarea centrului unde au avut loc manifestările. Prezente au fost și echipele din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, pregătite să intervină în orice situație de tulburare a ordinii publice.

PUBLICITATE