De la începutul săptămânii, 12 lebede moarte au fost culese de pompieri

În zilele de luni și marți, pompierii nemțeni au intervenit pentru degajarea a 7 lebede moarte, pe raza municipiului Piatra-Neamț. (vezi articolul – AICI) Conform ISU Neamț, până astăzi, pompierii nemțeni au intervenit pentru scoaterea la mal a încă 5 lebede. Acestea au fost predate reprezentanților D.S.V.S.A. Neamț care vor stabili cauza decesului acestora.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Miercuri, 15.02.2017, la ora 11:33, Dispeceratul integrat ISU – Ambulanță a fost anunțat prin SNUAU 112 despre faptul că pe lacul Bâtca Doamnei din Piatra Neamț se află patru lebede moarte. La locul intervenției s-au deplasat 5 subofițeri cu o autospecială de transport scafandri și o barcă care au acționat pentru scoaterea la mal și predarea acestora reprezentanților D.S.V.S.A. Neamț.

Joi, 16.02.2017, la ora 13:14, Dispeceratul integrat ISU – Ambulanță  a fost anunțat prin SNUAU 112 despre faptul că pe lacul Bâtca Doamnei din Piatra Neamț se află o lebădă moartă. La locul intervenției s-au deplasat 5 subofițeri cu o autospecială de transport scafandri și o barcă care au acționat pentru scoaterea la mal și predarea acesteia reprezentanților D.S.V.S.A. Neamț.

PUBLICITATE