De 1 iunie, la Curtea Domnească, cei mici s-au bucurat de evenimentul ,,Caravana copilariei”

Ieri, 1 iunie, la Curtea Domnească din Piatra-Neamț a avut loc evenimentul ,,Caravana copilariei”, organizat de Primaria Municipiului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cadrul evenimentului a fost prins si proiectul Asociatiei NISI ART-A.N.A. – ,,Zambeste, 1001zambetul tau!”, un spectacol sustinut de copii, pentru copii si pentru cei ce au vrut, ca alaturi de ei sa se reintoarca, un moment, in lumea copilariei.

A fost ideea unei fetite care si-a dorit ca toti copiii de ziua lor sa zambeasca – o idee brilianta, care a prins viata ieri, de 1 iunie 2017, in Piata ,,Curtea Domneasca”, din daruirea sufleteasca a copiilor si a zambetului lor.

Evenimentul a fost marcat de prezenta Domnului Primar Dragos Chitic, care a imbratisat copiii si bucuria lor, veniti acolo gatiti frumos in strai de sarbatoare.

Pe langa muzica si joc, voia buna a fost competata cu o nastrusnicie a vestitului nostru Pacala caruia i s-a alaturat Nica, hotul de cirese, prins de tusa Mariuca, momente care au transformat zambetul in hohote de ras, incat soarele, surprins fiind de concurenta, de atata incandescenta si stralucire, a dat perdeaua norilor la o parte si s-a alaturat noua.

Atunci, ieri, de Ziua copilului, am inteles vorbele baditei Ion, cand mama sa Smarandita il indemna sa imbuneze vremea: „Iesi, copile cu parul balai, afara si rade la soare, doar s-a indrepta vremea. Si vremea se indrepta dupa rasul meu…”

Noi, ca organizatori, putem spune cu mandrie ca ne-am atins scopul, acela de a promova tinerele talente, si in aces sens voi mentiona Formatia Diamant, de la Liceul Tehnologic ,,Dimitrie Leonida”, care s-a facut remarcata pe scena, fiind solicitati de alti organizatori de evenimente artistice de a merge si in proiectele lor.

Multumim celor care ne-au sprijinit, sponsorilor nostri, multumim celor de la pupitru de sunet, pentru ajutorul dat – domnului Nedelcu si Alex- multumim celor care au venit si au daruit pe langa zambete, aplauzele lor. –au declarat reprezentantii Asociatiei NISI ART-A.N.A.

,,Caravana copilariei” isi continua programul si astazi, cu noi surprize la care sunteti asteptati.

PUBLICITATE