Date noi în cazul morții bărbatului de 34 de ani din Girov, în noaptea de Revelion

Un bărbat de 34 de ani din comuna Girov și-a găsit sfârșitul în noaptea dintre ani după ce a fost lovit cu o scândură de un tânăr de 24 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Totul a început la o petrecere de Revelion, pe 31 decembrie, în jurul orei 22:00. Bărbatul de 34 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice și cu un temperament coleric, a intrat de mai multe ori peste un grup de persoane care sărbătoreau.

A fost scos afară de vreo 2-3 ori și la un moment dat, după ce a ieșit afară, individul s-a dus la locuința tânărului de 24 de ani, unde a început să îi agreseze tatăl. Tânărul dar și câțiva martori au încercat să-l liniștească pe bărbatul de 34 de ani și l-au dus acasă la el.

Atunci a pus mâna pe un cuțit și a început să fugă după ei și să-i amenințe. În timp ce ar fi încercat să atace cu cuțitul pe unul dintre martori, tânărul de 24 de ani l-a lovit cu o scândură în zona cervicală. A fost chemat un echipaj de salvare dar medicii nu au mai avut ce să-i facă.

Agresorul a fost reținut iar instanța a decis să fie plasat sub control judiciar și este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

PUBLICITATE