Daniela Pepene, primul candidat cu adevărat independent din Neamț


14671207_849820025119686_6789221462422175984_nDaniela Pepene, managerul Centrului Medical Katimed, s-a înscris ca independent în cursa pentru un mandat de deputat la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Ea a declarat că a luat această decizie, deoarece a venit momentul ca locuitorii județului Neamț să fie reprezentați mai bine în Parlamentul României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Daniela Pepene și-a depus deja candidatura la Biroul Electoral Județean de circumscripție Neamț, fiind nu doar primul candidat înscris în competiția electorală, ci și prima femeie care își asumă o candidatură independentă pentru Camera Deputaților.

Am luat decizia de a candida independent pentru Parlamentul României, deoarece cred că locuitorii județului dsc_9086Neamț pot fi reprezentați mai bine în această instituție, deosebit de importantă a statului român, locul unde se fac legile pe care, trebuie să le respectăm cu toții. Din păcate, mulți dintre noi au avut ocazia să se lovească, în viața de zi cu zi, de tot felul de obstacole apărute datorita  modul în care au fost făcute și adoptate legile dar și a lipsei armonizării legislative. Cred că lucrurile acestea trebuie schimbate și îmbunătățite iar aceasta se poate face cu alți oameni, oameni care să cunoască dorințele cetățenilor, oameni care să reprezinte cu  adevărat comunitățile din care fac parte. Eu sunt un astfel de om. Cunosc multiplele probleme cu care se confruntă oamenii din județul Neamț, chiar din mijlocul cetățenilor, pentru că am avut nenumărate întâlniri cu ei. Știu care sunt problemele care trebuie aduse în Parlament pentru a fi rezolvate și am convingerea că pot să fiu deputatul de care nemțenii noștri au nevoie. Sunt o femeie realizată atât în plan profesional, cât și personal, o dsc_9076mamă a 3 copii, și nu candidez pentru a obține alte beneficii. Vreau să fiu deputatul nemțenilor pentru a contribui la îmbunătățirea cadrului legislativ și schimbarea unor nedreptăți. Știm că toți românii își doresc un sistem de sănătate modern, civilizat și accesibil tuturor; își doresc un sistem de învățământ performant pentru copiii lor, care să le ofere elevilor garanția că, odată ieșiți de pe băncile școlii, vor putea aplica cele învățate în școală. Oamenii își doresc legi drepte, care să nu permită abuzuri, legi armonizate cu Legislația Europeana și care să ofere, în mod real, șansa la o viață mai bună. De aceea candidez. Candidez pentru nemțeni, pentru ca ei să aibă un parlamentar cu adevărat dedicat lor. Iar pentru mine este o mândrie să-i pot reprezenta pe nemțeni”, a declarat Daniela Pepene, candidat independent pentru Camera Deputaților în circumscripția electorală nr. 29 Neamț.

dsc_9042Daniela Pepene a adăugat că, pe parcursul campaniei electorale, se va adresa tuturor locuitorilor județului Neamț pentru a-și face cunoscute programul și proiectele de parlamentar, dar, în esență, prioritățile sale sunt sănătatea, educația și o viață mai bună pentru fiecare.

Cred că oamenii s-au săturat să vadă aceleași figuri de politicieni, care schimbă partidele în funcție de interesele proprii, care vin și le promit mereu aceleași lucruri și, după ce sunt aleși, patru ani nu-i mai vede nimeni la față, decât dacă sunt acțiuni electorale. A venit timpul să avem în Parlament oameni care trăiesc, muncesc și performează în comunitatea lor și pe care vor să o reprezinte, în locul unor politicieni incompetenți, indiferenți și corupți, interesați mai mult de privilegii cum ar pensiile speciale, decât de faptul că mulți oameni mor în spitale. Împreună cu dumneavoastră putem fi o voce puternică în Parlament!”. – a mai spus Daniela Pepene

D.M.B.
PUBLICITATE