Daniel Vinca recunoaște că fotografiile prin care se încearcă compromiterea șefului Poliției Neamț sunt prelucrate

Pseudo-jurnalistul Daniel Vinca recunoaște într-o postare pe Facebook că fotografiile prin care se încearcă compromiterea șefului Poliției Neamț sunt prelucrate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Postarea vine ca răspuns la articolele apărute în presă prin care se demonstrează prin dovezi clare că pozele prezentate de vestea.net sunt trucate și nici măcar nu sunt trucate de un profesionist. (vezi articolul – AICI)

Da, fotografiile au fost PRELUCRATE de sursa, prin schimbarea fundalului (ceea ce facem si noi, jurnalistii la cover cand punem poza unui politician peste o foto-priveliste, si mai punem si titlu) din motive de „securitate”, probabil.” – scrie Daniel Vinca.

Ce omite să spună acest pseudo-jurnalist este că în articolul respectiv nu se menționează că aceste fotografii sunt false/prelucrate/modificate. Dimpotrivă, în articol se lasă impresia că fotografiile sunt reale, inclusiv decorul prelucrat: „precizăm că fotografia a fost realizată în 2017, la o chermeză a lui Tablan (ziua de naştere), într-un decor de vis din zona comunei Tarcău.” Deci, nici vorbă de „motiv de securitate”, sau alte inepții invocate.

Presa ar trebui să fie oglinda societății și să reflecte dorințele problemele oamenilor. O astfel de atitudine, pe care nu de mult acest pseudo-jurnalist și-o asuma – cităm: „Manipulare clasică – între 3-4 adevăruri mai strecoară o vrăjeală” (Daniel Vinca), spune totul despre lipsa de scrupule, gândirea, educația și practicile unui pseudo-jurnalist.

Dovada e clară, iar ducerea subiectului în derizoriu, așa cum încearcă acum pseudo-jurnalistul, nu e decât o încercare penibilă de reabilitare…


Nota bene: În aceeași postare, pseudo-jurnalistul susține că publicațiile care au demonstrat fake-urile apărute pe vestea.net au un limbaj „de maidan”. Nu știm ce înseamnă„ limbaj de maidan” pentru că în publicația noastră ne ferim mereu să jignim (și asta se poate vedea chiar și în comentariile pe care le cenzurăm), dar putem să dăm un singur exemplu concludent (deși sunt sute) de „limbaj cocălăresc” chiar din vestea.net:

PUBLICITATE