Dan Constantin (PSD): „nu voi mai vota … alocări de fonduri către Piatra-Neamț”


????????????????????????????????????

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astăzi, 9 iunie, în cadrul ultimei ședințe a Consiliului Județean (din mandatul 2012-2016), consilierul Dan Constantin (PSD) a făcut o declarație șocantă. Supărat că a existat o neînțelegere între municipiul Piatra Neamț și Consiliul Județean Neamț (constând într-un schimb de terenuri între municipalitate și CJ Neamț), consilierul a declarat că NU va mai vota alocări de fonduri către Piatra Neamț. 

„Eu declar public că, din acest moment, dacă voi fi validat consilier județean, nu voi mai vota nicio hotărâre care să prevadă alocarea de fonduri către municipiul Piatra-Neamț.” – a declarat Dan Constantin

Consilierul PNL, Cristian Tapalagă, a avut un răspuns către afirmația lui Dan Constantin: „Nu mi se pare normal ca un consilier în funcţie să facă o acuzație atât de gravă amenințând că nu va vota niciun proiect pentru municipiul Piatra Neamţ. Cetăţenii municipiului Piatra-Neamț nu au voie să sufere din cauza vanităţii sau a unui declic al unuia dintre noi. Noi suntem aici datorită votului lor”.

De precizat este că la Piatra Neamț, la votul pentru Consiliul Județean (pe listă aflându-se și Dan Constantin), PSD a ieșit pe primul loc!

PUBLICITATE