Cursuri gratuite de pregătire pentru Bacalaureat, cu profesorii universitari din Suceava

Elevii care doresc să se pregătească suplimentar pentru examenele de bacalaureat şi admitere la facultate pot participa la consultațiile oferite gratuit de profesorii Universităţii „Ștefan cel Mare” din Suceava.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pentru a veni în sprijinul elevilor de liceu, profesorii cu experienţă din cadrul Universităţii „Ștefan cel Mare” din Suceava vor face consultaţii gratuite pentru examenul de bacalaureat.
Disciplinele pentru care se organizează cursuri de pregătire sunt: Limba şi literatura română, Matematică, Chimie organică, Chimie anorganică, Istorie, Geografie Logică și Economie.

Întrucât conţinuturile vizate sunt din toţi cei patru ani de liceu, la pregătire pot participa nu doar elevii claselor a XII­a, ci şi cei din clasele anterioare.

Consultaţiile sunt concepute sub forma unor module interactive şi vor putea fi personalizate în funcţie de nivelul de pregătire al elevilor participanţi.

Procedura de înscriere şi orarul consultaţiilor, care vor fi acordate la sediul universităţii, din Suceava, pot fi accesate pe site­ul universităţii, www.usv.ro, la secţiunea „Consultaţii bacalaureat”.
Orarul consultațiilor va putea fi de asemenea accesat pe site­ul universității. Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0230 216 147, interior 505.

PUBLICITATE