Cursanţii clasei de canto a Şcolii Populare de Artă Piatra-Neamţ și-au lansat primul album

Eveniment important pentru toți cursanţii clasei de canto a Şcolii Populare de Artă Piatra-Neamţ, parte component a Centrului pentru Cultură şi Arte “Carmen Saeculare”: și-au lanstat, împreună cu profesoara lor, Georgiana Şerban-Axinte, primul lor album.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Într-o sală arhiplină, spectacolul, a beneficiat şi de aportul artistic al Manuelei Pohoaţă, cunoscută interpretă a folclorului suceavean, și a avut loc duminică, 26 noiembrie, începând cu ora 17:00, la sala “Calistrat Hogaş” a Consiliului Judeţean Neamţ.

Fiecare dintre elevi a înregistrat cel puţin câte o piesă care le defineşte personalitatea artistică. A rezultat un album audio-video de muzică populară trecut, de departamentul foto-video al Centrului, pe suport electronic.

Atât CD-ul, cât și videoclipurile reprezintă încununarea unui efort extraordinar al elevilor clasei de canto popular și al îndrumătoarei lor, Georgiana Axinte-Șerban. Cu toții desfășoară o activitate intensă în cadrul Școlii Populare de Arte a Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare”, activitate concretizată în premii și distincții obținute la numeroase concursuri de specialitate. Sunt convinsă că tinerele voci pe care le veți auzi pe CD vor deveni, în câțiva ani, voci importante ale cântecului popular românesc. Felicitări tuturor pentru strădanie și mult succes!” – a declarat directorul Centrului pentru Cultură şi Arte “Carmen Saeculare”, Carmen Elena Nastasă

PUBLICITATE