„Cupa Prieteniei” la Roman: Concurs de înot la Bazinul acoperit

Primăria municipiului Roman informează faptul că, în conformitate cu calendarul evenimentelor dedicate Centenarului Marii Uniri, în data de 17 iunie va organiza, la Bazinul de înot acoperit, un concurs de înot.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Concursul „Cupa Prieteniei”, la care se estimează participarea a 250 de copii din municipiul Roman și din împrejurimi, se va desfășura pe 10 grupe de vârstă cuprinse între 5 ani și 14 ani, fete și băieți, înscrierea la concurs fiind gratuită.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, Primăria municipiului Roman va asigura asistența medicală pe perioada desfășurării evenimentului, precum și suma de 700 de lei necesară pentru realizarea de diplome și medalii în vederea premierii concurenților.

Concursul se va desfășura în data de 17 iunie, în intervalul orar 09.30–14.00.

În urma zvonurilor apărute în mediul online cu privire la faptul că administrația locală percepe o taxă de la părinți pentru participarea copiilor la competițiile organizate de Primăria municipiului Roman, facem precizarea că toate concursurile organizate de municipalitate se desfășoară cu implicarea Biroului de Evenimente din cadrul instituției și cu asigurarea cheltuielilor materiale din bugetul local, în conformitate cu deciziile Consiliului Local Roman. Pentru a descuraja propagarea unor informații eronate, conducerea Primăriei municipiului Roman face apel la cetățeni ca în cazul în care funcționari ai instituției percep foloase pentru organizarea de evenimente ce se desfășoară sub coordonarea administrației publice locale să se adreseze instituțiilor abilitate ce pot verifica informațiile și pot lua măsurile legale. – informează Primăria Roman

PUBLICITATE