Cum verifici dacă ai achiziționat pantofi la comandă de calitate?

Odata ce vei citi acest articol, nu vei mai privi niciodata superficial o pereche de pantofi. Este foarte important sa stii cum sa identifici o pereche de pantofi la comanda de calitate. Astfel, vei sti ce produse merita investitia ta si cum sa eviti nefericitele vicii de fabricatie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Poate nu ai realizat pana acum, dar in primul rand trebuie sa verifici cutia in care ti-a fost livrata noua pereche de pantofi la comanda.

  • Cutia este potrivita pentru dimensiunea pantofilor? Orice pereche de incaltaminte trebuie sa fie depozitata in conditii optime pentru a-si mentine aspectul.
  • Cum arata aceasta? Este deteriorata sau arata impecabil? In functie de modul in care aceasta se prezinta, iti poti da seama de anumite detalii precum modul in care pantofii la comanda au fost depozitati sau transportati.

Acum este momentul sa scoti pantofii realizati la comanda din cutie. La prima vedere, trebuie sa verifici:

  • Daca ai un pantof stang si un pantof drept.
  • Daca pantofii au aceleasi marime si culoare. Verifica marimea atat formal, verificand numarul de pe talpa, cat si efectiv masurand cei doi pantofi.
  • Daca sunt simetrici. Roteste-i pe toate partile si determina daca noii tai pantofi la comanda sunt realizati perfect.

Acum este momentul sa privesti in interior. Este brantul pozitionat corect? Daca da, verifica modul in care a fost prins de talpa. Daca a fost cusut, este important sa te asiguri ca nu au o cusatura care ar putea sa te jeneze in momentul in care mergi. Daca este doar lipit, asigura-te ca nu exista urme de lipici si, desigur, ca este lipit bine.

Exista destul de magazine care realizeaza pantofi la comanda, insa nu toate asigura si calitate maxima. Calitatea materialelor folosite, atentia la fiecare detaliu in parte, precum si calapoadele folosite sunt principalele lucruri pe care trebuie sa le remarci la incaltamintea pe care o cumperi. Un brand care se respecta va folosi intotdeauna calapoade foarte confortabile, indiferent ca vorbim despre pantofi la comanda cu toc sau cu talpa plata.

Mai mult decat atat, un brand care isi doreste sa ofere clientilor sai cele mai bune produse pune la dispozitie atat marimi intregi, cat si jumatati de masura. Picioarele noastre sunt diferite, iar o jumatate de masura in plus sau in minus chiar poate sa faca diferenta.

Unul dintre cele mai cunoscute magazine online ce realizeaza pantofi la comanda este AnaFashion. Produsele lor sunt cunoscute pentru pielea de calitate superioara pe care o folosesc, precum si pentru modelele mereu in tendinte. In plus, acest brand ofera un serviciu suplimentar: pictura manuala. Daca iti doresti o pereche de pantofi la comanda, nu trebuie decat sa intri pe site, sa alegi modelul preferat si sa optezi pentru tipul de piele din care vrei sa fie realizat. Pentru a determina marimea potrivita, AnaFashion pune la dispozitie un tabel de marimi care te va ajuta cu toate indicatiile de care ai nevoie.

PUBLICITATE