Cum a devenit PMP tomberonul politicii nemțene


Sigla-PMP1Deși are o echipă tânără și mulți oameni valoroși, PMP-ul nemțean, prin deciziile liderilor, riscă să ajungă un fel de Zoo al politicii, o ogradă în care să găsești orice, numai oameni de cuvânt și coloană vertebrală nu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ultimele mutări, evident nu în ”interesul cetățeanului” ci în interes propriu, par a fi desprinse din ”cascadorii râsului”.

Pe de o parte, Dulamă Laurențiu – Amedeo, încă președinte PMP, după ce ani de zile a fost susținut de dreapta pe postul de manager al SC Parking și nu numai acolo … , face alianță cu stânga, adică PSD și primește un fotoliu de vicepreședinte al CJ Neamț.

Pe de altă parte, social-democratul Liviu Harbuz după ce a fost susținut de PSD la primăria municipiului Piatra Neamț, se leapădă de stânga și sare în barca PMP.

Să nu uităm că atât Dulamă Laurențiu Amedeo dar și proaspătul coleg Harbuz Liviu au obținut scoruri electorale sub cele ale partidului, niciunul din ei nereușind să fie o locomotivă electorală, dar bucurându-se de privilegiile de după.

Carevasăzică unul uită că-i de dreapta și se pupă cu PSD-ul, altul uită că-i de stânga și se pupă cu PMP-ul. Vi se pare pe undeva că ”interesul cetățeanului” de care tot auzim vorbind este pe undeva reprezentat? Sau e o mică piesă de teatru la care avem actori, spectatori și plătitori de bilete.

Orice ar fi, e clar că numai la cetățeanul ăla care i-a votat pe domnii de mai sus nu se gândește nimeni. Sunt interese pur personale care ușor-ușor vor ieși la iveală.

Despre faptul că Liviu Harbuz nu ar mai fi prins lista de parlamentari ai PSD se tot vorbește, la fel și despre faptul că PMP are șanse tot mai mici de a se apropia de pragul de 5% după alianța locală cu PSD.

Asadar, o mână spală pe alta și ambele… lucrează în folosul oricui, numai al cetățeanului nu prea.

Rămâne de văzut cum oamenii de dreapta din PMP vor îmbățișa ideea ca dl Liviu Harbuz să le fie șef și ce se va întâmpla cu promisiunile din campanie. Va implementa dl Liviu Harbuz promisiunile PMP-ului sau colegii pemepiști se vor ocupa de ”transportul gratuit” sau ”cardul cetățeanului”?

Interesant ”coane Fănică”, dar se pare că cetățeanul nemțean plătește bilete la o piesă de teatru care se joacă în spatele culisei.

PUBLICITATE