CSM Ceahlăul Piatra-Neamț, răspuns pertinent pentru consilierii care au votat împotrivă


Un proiect al Asociației de fotbal CSM Ceahlăul, prin care cerea să poată folosi baza de antrenament și stadionul municipal a fost respins de consilierii PSD-PMP-ALDE. (Vezi articolul – AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Dacă motivația respingerii nu a fost expusă, concret, de consilierii care au votat împotrivă, prin anumite declarații apar două principale motive:
1. În spatele Asociației se află „oamenii lui Gheorghe Ștefan” – (Vezi articolul – AICI)
2. Formularea cererii Asociației, nu i-a mulțumit pe consilieri.

Dacă primul motiv este o aberație (unul dintre principalii inițiatori ai proiectului fiind, în timpul campaniei din iunie 2016, în echipa candidatului PSD), pentru cel de-al doilea, reprezentanții Asociației au un răspuns pertinent pentru aleșii care s-au opus proiectului:

Dragi Prieteni,

14211961_1776714109246019_5195125193054598216_nAu circulat in ultimele 2 zile multe informatii legate de cererea noastra, adresata Municipalitatii Piatra Neamt, prin care solicitam punerea la dispozitie a unei parti din baza sportiva „Stadionul Municipal Ceahlaul”.

Pentru a avea o imagine corecta vom face un rezumat al proiectului CSM Ceahlaul – Piara Neamt si a cererii adresata Municipalitatii.

CSM Ceahlaul – Piatra Neamt s-a nascut din dorinta de a continua fenomenul fotbalistic la Piatra Neamt prin investitii PRIVATE si prin atragerea in lot a unor jucatori de perspectiva care pot evolua la nivelul dorit.

14224700_1776714112579352_4077231825312873588_nConform regulamentului in vigoare, vom incepe in cadrul Asociatiei Judetene de Fotbal in Liga a V-a.

Obiectivul nostru este promovarea anuala in ligile superioare.

In acest moment, lotul totalizeaza 24 de jucatori si 5 membri in staff-ul tehnic.

Din necesitatea de a avea o forma legala prin care sa evoluam pe terenul de la Borzoghean am inaintat o cerere prin care solicitam un parteneriat prin care sa ni se asigure accesul pe terenuri, in vestiare, la sala de forta, centrul de recuperare, etc in baza unui program anuntat in prealabil dar si folosinta gratuita a unui spatiu de birouri (pentru sediu si activitati caracteristice de birou) si a cantinei impreuna cu sala de mese (pentru a obtine avizele necesare si a oferi sportivilor o masa structurata pentru nivelul de efort la care se expun).

Suntem convinsi ca motivul pentru care solicitarea noastra a fost respinsa este legat de formularea cererii, de faptul ca persoanele care au rol de decizie au nevoie de mai multe informatii care sa le asigure ca asociatia noastra are cele mai bune intentii si ca orice forma de colaborare se face pe baze transparente si echilibrate, in care fiecare parte vine cu un aport.

De aceea, am refacut cererea si am dat mai multe explicatii legate de obiective, componenta lotului, membrii asociatiei, ce aducem noi ca plus valoare intr-un posibil parteneriat, costurile pe care ne obligam sa le acoperim, etc.

Suntem siguri ca in lumina noilor informatii si clarificari alesii nostri vor vedea cu alti ochi cererea noastra si vor aproba desfasurarea meciurilor de antrenament si oficiale in baza sportiva care a fost creata cu aceasta destinatie.

HAI CEAHLAUL!!! – este mesajul reprezentanților Asociației CSM Ceahlăul.

Dan Mihail B.
PUBLICITATE