CS Ceahlăul Piatra Neamţ: Patru sportivi s-au calificat la lupte greco-romane

Secţia de lupte a CS Ceahlăul Piatra Neamţ se poate mândri cu o reuşită ceva mai specială în competiţia de calificare a seniorilor la finala pe ţară. La concursul găzduit de comuna Giroc, judeţ

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
Dragoş Câmpanu

ul Timiş, patru sportivi au încercat să se califice în respectiva fază a întrecerii şi toţi patru şi-au realizat obiectivul, mulţumindu-l pe antrenorul Ion Purcariu.

Numele celor patru calificaţi sunt: Dragoş Câmpanu (60kg), Codrin Maxim (63kg), Daniel Potoschi (67kg) şi Marian Mihai (77kg) .

Primul obiectiv a fost atins şi toţi patru vor continua pregătirea în acest an sperând că vor deveni medaliaţi naţionali. Din punctul meu de vedere, nu am avut parte de nici o surpriză. Am mers la turneul de calificare cu sportivii care au avut şanse de a prinde un loc la finala pe ţară şi ne-am întors cu rezultatele dorite. Cât priveşte şansele de a câştiga medalii la naţionalele de seniori din vară, la acest moment am încredere că se pot aduce acasă două medalii, a declarat Ion Purcariu, antrenorul secţiei de lupte a CS Ceahlăul Piatra Neamţ. – notează clubulsportivceahlaul.ro

Finala pe ţară a seniorilor la lupte greco-romane va fi în vară, cel mai probabil la Reşiţa. La întrecerea din luna iulie vor fi prezenţi şi foştii sportivi ai lui Ion Purcariu la Piatra Neamţ, Vasile Dudău şi Mihai Mihuţ. Aceştia vor lupta pentru Astra Arad, club pe care vor căuta şi-n 2018 medalia de aur în competiţia pe echipe.

Emoţii pentru „tineret“
Până la bătălia pe medalii a seniorilor, trei dintre sportivii amintiţi mai sus vor fi pe listele concurenţilor la finala pe ţară la categoria „tineret“. Trioul care va reprezenta CS Ceahlăul la finala de la Iaşi va fi format din Codrin Maxim, Daniel Potoschi şi Marian Mihai. Turneul va avea loc în perioada 11-13 mai 2018.

sursa: clubulsportivceahlaul.ro
PUBLICITATE