Crimă în Neamț. Un bărbat ar fi fost ucis de către prietenul lui, pe care l-a primit în casă

Prietenia a doi indivizi din Neamţ s-a încheiat dramatic. Un bărbat de 62 de ani ar fi fost omorât de amicul lui, pe care îl primise în casă pentru că nu avea unde să locuiască.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Bărbatul în vârstă de 62 de ani locuia singur de câteva luni într-o casă din comună Oniceni, judeţul Neamţ. În urmă cu două săptămâni, sub acelaşi acoperiş s-a mutat şi prietenul lui, de 58 de ani, care divorţase de curând şi nu avea unde să meargă. El a fost cel care, vineri dimineaţă, le-a anunţat pe rudele victimei de moartea omului. – notează stirileprotv.ro

Conform IPJ Neamț: Incidentul a avut loc în seara zilei de 17-18 ianuarie. Cele două persoane au consumat băuturi alcoolice la domiciliul victimei. Agresorul ar fi lovit bărbatul de 62 de ani în zona capului, ulterior acesta fiind depistat, reținut și i s-a dat măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Odată ajunşi la faţa locului, poliţiştii au început cercetările şi astfel s-a conturat ipoteza unei crime. Cel găzduit de victimă a devenit principalul suspect şi a fost dus la audieri, unde a negat însă acuzaţiile.

“Probele administrate în cauză au demonstrat existenţa suspiciunii rezonabile că inculpatul a săvârşit infracţiunea de omor.” – a declarat procurorul Virgil Cornea pentru sursa citată

sursa: stirileprotv.ro
PUBLICITATE