Corul bărbătesc din Finteușul Mare, la Piatra-Neamț, în cadrul evenimentului Armonii Pascale

Printre proiectele importante pe care Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț le organizează an de an se află și cel sugestiv intitulat ARMONII PASCALE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Una profund spirituală, manifestarea de anul acesta din cadrul proiectului prilejuiește întâlnirea publicului pietrean cu membrii celebrului cor bărbătesc din Finteușul Mare. Artiștii maramureșeni vor interpreta pricesne și cântece patriotice, armonizând pregătirea spirituală de dinaintea Sfintelor Sărbători Pascale cu aniversarea, anul acesta, a Centenarului Unirii.

În deschiderea concertului, Grupul „Floare de colț”, coordonat de Georgiana Șerban Axinte, va oferi un recital muzical.

Organizatorii pregătesc și un moment aniversar, Centrul, instituție de cultură reprezentativă a județului Neamț, împlinind în această perioadă a anului jumătate de veac de activitate.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 31 martie, la sala „Calistrat Hogaș” a Consiliului Județean Neamț, începând cu ora 17:00.

Intrarea la spectacol se face pe baza invitațiilor emise de instituția organizatoare, invitații care se găsesc la secretariatul Centrului pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare”, strada Ștefan cel Mare, nr. 3A, telefon 0233.21.40.26 (program de lucru: luni – vineri, orele 8:00-16:00).

PUBLICITATE