Corpul femeii căutate de 3 zile în Bistrița a fost găsit


Soția unui om de afaceri din Piatra Neamț a fost dată dispărută de pe 12 aprilie. Pompierii nemțeni au început încă de pe data de 13 aprilie căutările în zona în care s-a presupus că s-ar fi aruncat (în zona regimentului din Piatra Neamț în apropierea canalului râului Bistrița). Ipoteza sinuciderii a fost luată în calcul după ce maşina femeii a fost descoperită pe malul râului, iar din autovehicul nu lipsea nimic. În maşina respectivă au fost găsite şi poşeta în care erau banii şi actele femeii dar niciun bilet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Citește și Soția unui om de afaceri din Piatra Neamț, căutată de pompieri în râul Bistrița

Pentru că miercuri (13 aprilie), cei de la Hidroelectrica au anunţat că nu pot opri uzinarea, pompierii nu au putut decât să caute la suprafaţă cu sonarul, până la lăsarea întunericului.

De joi, operaţiunile de căutare în canalul de fugă al râului Bistriţa au fost desfăşurate cu ajutorul scafandrilor, după ce a fost sistată uzinarea apelor. Aceștia au început mai multe scufundări în canalul râului, începând cu ora 9:00 (când cei de la Hidroelectrica au oprit uzinarea apei) și pornind din zona în care se presupune că s-ar fi aruncat. Pe lângă scafandri, ISU Neamț a continuat și căutările de suprafață cu bărcile pneumatice și cu sonare.

Citește și Până în acest moment scafandrii nu au găsit femeia dată ieri dispărută

Astăzi, 16 aprilie, în jurul orei 16:00, echipa de scafandri a departamentului ISU Neamț a găsit trupul neînsuflețit al femeii de 37 de ani. Cadravrul va fi transportat la serviciul de Medicină Legală pentru stabilirea cauzelor decesului.

„În zona Vânători a fost găsită femeia în jurul orei 16:00 de către o echipă de scafandri ISU Neamț. Corpul acesteia va fi preluat de Poliția Neamț pentru cercetările ulterioare.” – a declarat purtătorul de cuvânt ISU Neamț, Andrei Grancea

PUBLICITATE