Consiliul Județean va oferi spre închiriere locuințe unor medici ai Spitalului Județean

Constantin Iacoban, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, a declarat că în 2016, instituţia pe care o conduce va achiziţiona câteva apartamente care să fie date spre închiriere unor medici de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ. În felul acesta, consideră şeful legislativului judeţean, spitalul pietrean va fi mai atractiv pentru specialiştii în medicină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În bugetul pe 2016 va fi prinsă o sumă cu care vom achiziţiona şase – şapte – opt locuinţe, pe care le vom da către închiriere, unor medici tineri, care vor lucra la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ. Tot există discuţii de ani de zile că nu vor absolvenţii de facultate să vină la spitalul din Piatra Neamţ, dar nici nu li se asigură condiţii, ca să îi atragă cumva oraşul nostru! Vom încerca să le asigurăm celor tineri, singuri sau cu familie, locuinţe în care să poată sta decent. E un început, care sper să aibă continuitate şi de la an la an să se mai mute câţiva absolvenţi de medicină la Piatra Neamţ şi în felul acesta să fie tot mai bine pentru pacienţii nemţeni, pentru că vor avea specialişti la dispoziţie“, a declarat Constantin Iacoban, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.

Locuinţele pe care legislativul judeţean le va achiziţiona de pe piaţa liberă vor fi cu una, două şi trei camere, pentru a se potrivi familiştilor şi nefamiliştilor.

PUBLICITATE