Consiliul Județean Neamț, noul SRL – PSD & Co.


Presedintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a condus astăzi ședința ordinară a Consiliului Județean. Pe ordinea de zi au fost înscrise 30 de proiecte de hotărâre, cărora li s-a adăugat un punct suplimentar pe parcursul ședinței de plen.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Printre proiectele discutate în ședința de astăzi, noua majoritate PSD+PMP+ALDE a desemnat și reprezentanții în AGA (Adunarea Generală a Acţionarilor) în cadrul societăților aparținând CJ, dar și în consiliile de administrație a mai multor instituții subordonate.

„In sedinta de astazi am pus la punct o serie de detalii ce tin de functionarea Consiliului Judetean si am decis cine vor fi reprezentantii institutiei in adunarile generale ale societatilor ce apartin de Consiliul Judetean si in consiliile de administratie ale institutiilor subordonate Consiliului. A fost o sedinta la finele careia ma bucur ca am reusit sa adoptam toate hotararile pe care le aveam pe ordinea de zi.” – a declarat Ionel Arsene

Dincolo de „reușita” votului pentru alegerea reprezentanților în CA și AGA (când ai majoritate de 21 la 13, e o bucurie și o reușită MARE), un lucru e cert: PSD & Co. va conduce cam tot ce mișcă în județul Neamț.

Reprezentanţi ai CJ Neamţ aleşi în AGA societăţilor subordonate CJ Neamţ:

Troleibuzul:
– Radu Tudorel (PSD)
– Todiriţă Andreea (PMP)
Drupo:
– Dan Manoliu (PSD)
– Pavăl Dan (PSD)
ApaServ:
– Dan Andruşcă (PSD)
– Puşcaşu Neculai (PSD)

Reprezentanţi ai CJ Neamţ aleşi în CA:

Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ:
– Dan Andruşcă (PSD)
– Oana Bulai (PSD)
– Murariu Vasile-supleant (PSD)
Spitalul de Psihiatrie Roman:
– Corduneanu Eduard (PSD)
– Grumezescu Florin (PSD)
– Olga Nistor-supleant (PSD)

Reprezentanţi aleşi ai CJ Neamţ în Colegiul Director al DGASPC Neamţ:
-Puşcaşu Neculai (PSD)
-Ciubotaru Mădălina (PSD)
-Pavăl Dan (PSD)

PUBLICITATE