Consiliul Județean al Elevilor Neamț lansează o provocare cu tema „Voluntariat”!

Consiliul Județean al Elevilor Neamț, unica structură reprezentativă a elevilor nemțeni la nivel de județ, lansează o provocare cu tema „Voluntariat”!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ce trebuie să faci? Simplu! Fie că ești voluntar sau organizator, înscrie-te în grupul de Facebook „Voluntari de Neamț”!

În calitate de voluntar, ai ocazia de a fi în permanenţă informat asupra oportunităţilor de voluntariat și de a participa la cât mai multe activități; din perspectiva unui organizator, te așteptăm în această comunitate pentru a ne prezenta activitățile pe care le organizezi și unde ai nevoie de voluntari.

Implică-te și încurajează implicarea! Porțile sunt deschise și celor care încă nu au trecut prin experiența de voluntar; nu vă fie frică!
A fi voluntar nu înseamnă că cineva se folosește de tine, că ești pus la muncă fără plată sau că îți pierzi timpul. A fi voluntar înseamnă să dăruiești din timpul tău prețios, din energia ta, să ajuți comunitatea din care faci parte, să visezi la un viitor mai frumos! Voluntarii nu sunt salariați, e adevărat; însă răsplata pe care o primesc valorează mai mult decât orice sumă: fericire, liniște și mulțumire! În plus, a fi voluntar te ajută să te dezvolți ENORM ca persoană și vei avea ocazia să îți faci o mulțime de noi prieteni!

Vă așteptăm în număr cât mai mare!

(Comunicat CJE Neamț)

PUBLICITATE