Consiliul de Administrație al Locativ Serv a fost demis. Urmează Jănel Iosub?

Tocmai ce s-a terminat ședința de AGA de la sediul societății Locativ Serv. Noii consilieri mandatați de Consiliul Local, Ciobanu Valentin și Olariu Adrian au convocat o ședință extraordinară AGA la ora 12.00 în care au analizat activitatea consiliului de administrație al societății.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Neregulile pe care membrii consiliului de administrație le-au făcut de-a lungul timpului, când nu s-au preocupat de îndeplinirea atribuțiilor directorului Jănel Iosub și au tolerat sau susținut decizii ale acestuia, le puteți citi  AICI AICI AICI AICI.

Mai mult decât atât, aceștia sunt părtași la scandalul iscat dimineață, când Jănel Iosub i-a dat afară pe noii consilieri din AGA, și-a mărit salariul și a adresat injurii mai multor persoane publice.(Vezi articol – AICI și AICI)

Probabil toate acestea au făcut ca AGA să demită membrii consiliului de administrație și să numească un nou consiliu interimar.

Din sursele noastre, noul consiliu de administrație se va reuni pentru a analiza și a lua măsuri în ceea ce privește activitatea directorului Jănel Iosub din cadrul societății Locativ Serv.

Vom reveni cu detalii…

PUBLICITATE