Consilierii PSD+PMP+ALDE au votat să nu se scadă prețul la parcări în Piatra-Neamț


Zilele trecute, grupul consilierilor locali ai PNL Piatra Neamț, a depus, un proiect de hotărâre care să modifice prețul parcărilor de reședință. Propunerea acestora a fost modificarea tarifului practicat pentru utilizarea locurilor de parcare pentru persoane fizice de la 142 lei la 100 lei iar pentru persoane juridice de la 342 lei la 170 lei. (Prețurile pentru locurile de parcare ale celorlalte categorii de persoane care beneficiază de reducere, rămân în aceeași formă.) (vezi articolul – AICI)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cadrul ședinței de astăzi (24 noiembrie), consilierii PSD+PMP+ALDE au VOTAT ÎMPOTRIVĂ la acest proiect, motivând că vor timp pentru a se gândi la impactul acestei scăderi de preț. După un tur de replici și încercarea consilierilor PNL de a le explica că s-a făcut un calcul pentru impactul bugetar majoritatea PSD+PMP+ALDE a decis, în final, să voteze împotriva acestui proiect (cu o singură excepție, consilierul Moisii Alexandra s-a abținut).

O declarație surprinzătoare a avut consilierul PSD, Victor Marghidan, care a susținut că nu trebuie să beneficieze pietrenii în detrimentul unei societăți a Consiliului Local.”, făcând referire la beneficiul pe care l-ar fi avut acest proiect pentru buzunarul cetățenilor.

Reamintim că aceași majoritate PSD+PMP+ALDE s-a opus și luna trecută la un proiect inițiat de PNL, acela de a nu mai bloca, abuziv, parcările neocupate din Piatra-Neamț (vezi articolul – AICI)

Vezi și PSD și-a bătut joc de cei din Piatra-Neamț printr-o manipulare grosolană

Vezi și Parking Piatra-Neamț NU VREA să scadă prețul locurilor de parcare

D.M.B.
PUBLICITATE