Confruntarea titanilor! Dragoș Chitic, Liviu Harbuz și Ana Monda în direct la Digi 24


Astăzi, 7 aprilie 2016, va avea loc prima confruntare directă (la nivel național) a candidaților înscriși în cursa electorală pentru Primăria Municipiului Piatra Neamț. O confruntare sperăm, pe proiecte. Dezbaterea va avea loc în cadrul celei de-a 9-a ediții a “Proiect de țară”, lansată de Digi 24, care pe parcursul a 10 săptămâni va realiza o serie de emisiuni de dezbatere electorală cu principalii candidați la funcția de primar din toate marile orașe și din capitală (până în prezent, în Moldova au participat orașele Suceava și Botoșani)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Formatul emisiunii oferă posibilitatea candidaților să-și prezinte programul de guvernare locală, dar nu sunt ocolite nici întrebările delicate, de tipul „ce veți face în cazul unui eventual dosar de corupție, vă veți retrage sau nu?”. Mai mult, temele de discuție din cadrul emisiunii sunt date de către alegători, iar candidații trebuie sa ofere soluții la problemele punctuale ridicate de cetățeni.

Ana Monda, Liviu Harbuz, Dragoș Chitic
Ana Monda, Liviu Harbuz, Dragoș Chitic

Așadar , astăzi, începând cu ora 17.30 , pe Digi 24 îi vom putea urmari pe Dragoș Chitic, candidat din partea PNL, Liviu Harbuz, din partea PSD și Ana Monda, candidatul M10 la Primăria Piatra Neamț. Pana în acest moment, marele absent este Cătălin Drăgușanu, candidat din partea ALDE.

Cum până acum confruntările au fost doar în mediul online, (și mă îndoiesc ca va mai avea loc o altă dezbatere între candidatul PNL și PSD) rămâne interesant de urmărit poziția candidaților într-o dezbatere directă.

PUBLICITATE