Conferință de presă – Regal Voleibalistic la Piatra Neamț


Cupa României la Volei (masculin și feminin) va avea loc în perioada 8-10 aprilie iar orașul care va avea ocazia să fie gazdă este municipiul Piatra Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

DSC_0272În urma unei conferințe de presă, organizatorii au asigurat că Sala Polivalentă din Piatra Neamț va găzdui în acest weekend un adevărat „Regal voleibalistic”, în care vor putea fi văzute cele mai bune opt echipe din România (atât la volei masculin cât și la volei feminin) și cele două finale de Cupa României.

Cătălin Nemțanu, unul dintre organizatorii acestui eveniment sportiv a ținut să precizeze că acest eveniment trebuia să fie la Piatra Neamț pentru că acest oraș este leagănul voleiului românesc. „Din Piatra Neamț au plecat echipe de fete și băieți, campioni aproape în fiecare generație, au ieșit jucători și jucătoare de la juniori pentru echipa națională și pentru liga I.”

DSC_0281La rândul său, primarul municipiului Piatra Neamț, Dragoș Chitic, a declarat că Sala Polivalentă din Piatra-Neamț s-a dovedit a fi una dintre cele mai inspirate investiții din ultimii ani. „Sala Polivalentă prezintă un interes din ce în ce mai crescut și orice eveniment ajută la promovarea acestui obiectiv. Ieri am avut o vizită surpriză din partea președintelui Federației Române de Tenis și săptămânile trecute au venit reprezentanți naționali și europeni din zona Karate-ului. Reamintesc și faptul că în luna iunie se va desfășurat un meci internațional de handbal feminin, România-Belarus

DSC_0279Totodată, pentru spectatorii care vor veni la meci este important de știut că primăria Piatra Neamț a pus la dispoziție două linii de microbuze care  vor deservi în această perioadă Sala Polivalentă. „Un traseu care va pleca din Ciritei și va ajunge în cartierul Precista cu această buclă la Sala Polivalentă, iar al doilea traseu va pleca de pe Strada Fermelor și va ajunge în zona B-dul Gen. N. Dăscălescu, cu aceeași buclă pe la Sala Polivalentă – Dărmănești, Centru și Mărăței. Din acest punct de vedere sunt toate condițiile necesare pentru a avea o prezență cât mai bună la acele 8 meciuri care vor avea loc pe parcursul celor 3 zile de competiție.” – a mai precizat Dragoș Chitic

„Federația Română de Volei își dorește să avem în următoarele zile meciuri cât mai spectaculoase și în primul rând publicul numeros la sală. Le urez mult succes echipelor”, a declarat Constantin Ispas, reprezentant al Federației Române de Volei.

Citește și Programul Competiției

PUBLICITATE