Conducea beat și fără permis o mașină cu numere de înmatriculare false

În ziua de 02.09.2016, în jurul orei 16.00, polițiștii de la Postul de Poliţie Bozieni au depistat în trafic un bărbat de 41 ani, din comuna Bozieni, judeţul Neamţ, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cu ocazia verificărilor conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest etilotest, stabilindu-se o valoare de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată s-a stabilit faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru niciun fel de categorie şi autoturismul pe care l-a condus nu este înmatriculat, având număr de înmatriculare fals.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi conducerea unui vehicul neînmatriculat şi cu numere false.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman în vederea luării unei măsuri preventive. – se arată în comunicatul IPJ Neamț

Dan Mihail B.
PUBLICITATE