Condamnări definitive pentru frații Mararu. Vezi câți ani de închisoare au primit

Condamnări definitive în dosarul fraţilor Mararu, cei care au comandat asasinarea liderului interlop din Piatra Neamţ, Dumitru Mironescu. Bogdan Mararu îşi va petrece următorii 11 ani după gratii, în timp ce fratele său a primit o sentinţă de 8 ani. Cei doi trebuie să plătească şi daune de 700 de mii de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Fraţii Bogdan şi Răzvan Mararu au fost condamnaţi definitiv astăzi la 11 ani şi 3 luni, respectiv 8 ani şi 3 luni de închisoare în dosarul în care au fost acuzaţi că au angajat un asasin plătit să-l ucidă pe duşmanul lor. Decizia a fost dată de Curtea de Apel Bucureşti, care a scăzut condamnările date de Tribunalul Bucureşti.

Anton-Bogdan Mararu a fost condamnat la o pedeapsă de 11 ani şi 3 luni închisoare. Iniţial Tribunalul Bucureşti îl condamnase la 15 ani de închisoare.
Nicolae-Răzvan Mararu a fost condamnat la o pedeapsă de 8 ani şi 3 luni închisoare. Iniţial Tribunalul Bucureşti îl condamnase la 12 ani de închisoare.

Fraţii Anton-Bogdan şi Nicolae-Răzvan Mararu trebuie să-i plătească victimei, Răzvan Isăilă, (care a fost împuşcat din greşeală de Vitali Proca, asasinul angajat de cei doi – n.r.) suma de 300.000 de euro, în solidar cu Vitalie Proca – până la concurenţa sumei de 200.000 de euro, şi cu condamnatul Druţă Ion, până la concurenţa sumei de 200.000 de euro. – notează adevarul.ro

Fraţii Mararu au fost trimişi în judecată de procurori, pentru instigare la tentativă de omor calificat şi instigare la nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în legătură cu atentatul din cartierul Vitan din București. Astfel, în august 2013, Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti i-au trimis în judecată.

Vezi și Frații Mararu au fost eliberați din arest și vor sta în arest la domiciliu

PUBLICITATE