Concurs Poliția Neamț – probele fizice, la stadionul Ceahlăul


În referire la concursul organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Neamț pentru ocuparea unui număr total de 59 de posturi vacante de agenți de poliție după cum urmează: 22 – ordine publică mediul urban, 30 – ordine publică mediul rural, 6 – structura de poliție canină, 1 – structura poliție rutieră precum și 2 posturi (un ofițer și un agent de poliție) prin reîncadrare ca polițist, vă comunicăm faptul că în perioada 07 – 08.11.2016, se va desfășura proba de evaluare a performanțelor fizice. Aceasta are caracter eliminatoriu și se va derula potrivit probelor și baremelor menționate în anunțurile de concurs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamintim faptul că: probele de evaluare a performanțelor fizice vor fi efectuate în următoarea ordine: flexii abdominale şi alergare – rezistenţă (1000 m bărbaţi şi 800 m femei). Ambele probe sunt obligatorii. Nesusţinerea unei probe sau abandonul au ca efect eliminarea din concurs a candidatului. Probele se execută în ţinută sportivă adecvată anotimpului (pantofi de sport, tricou, pantaloni scurţi sau trening). Aprecierea candidaţilor se face cu calificativul ,,ADMIS”/,,RESPINS”. Este declarat „ADMIS” candidatul care îndeplineşte baremul minim 5 pentru fiecare probă şi media aritmetică a celor două probe 6. Candidatul care nu promovează prima probă este eliminat din concurs şi nu mai parcurge cea de a doua probă.

Candidații se vor prezenta în vederea susținerii probelor de concurs la Tribuna 0 a Stadionului CEAHLĂUL din municipiul Piatra Neamț (intrarea de pe strada Borzoghean, vis-a-vis de Cimitirul Eternitatea) la data și la ora menționate în tabelele nominale anexate la prezentul anunț.

Menționăm faptul că orele stabilite în anexe sunt acelea la care va începe efectiv desfășurarea probelor, sens în care recomandăm candidaților să se prezinte în timp util la Tribuna 0 a stadionului, pentru efectuarea prezenței.

Candidații care nu se vor prezenta la datele și orele menționate, vor fi declarați ABSENT și vor fi eliminați din concurs.

Candidaţii vor avea asupra lor obligatoriu actul de identitate (cartea de identitate, pașaport – valabile)

Lista nominală a candidaților și orele la care vor susține probele – AICI

D.M.B.
PUBLICITATE