Concurs de fotografie „Secvențe Urbane din Neamț”


Au început înscrierile pentru cea de a treia ediție a concursului de fotografie organizat de Rotaract Club Piatra-Neamț! Anul acesta tema esta una cu totul nouă și interesantă – „Secvențe Urbane din Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

afis_expozitie_secvente_urbane_01aÎnscrierile la eveniment au loc până pe 4 noiembrie 2016, iar în parteneriat cu Galeria Era pe data de 18 noiembrie 2016, ora 18:00, la Central Plaza Hotel – Piatra Neamț, vor fi expuse fotografiile concurenților și premiate cele mai bune dintre acestea. Expoziția va putea fi admirată până pe data de 25 noiembrie în cadrul galeriei.

Ca în fiecare an înscrierile se fac la adresa de email: [email protected], iar regulamentul concursului il gasiti pe pagina web a clubului : www.rotaractpiatraneamt.ro/concurs .

Înscrierile validate sunt postate pe pagina de Facebook a Clubului Rotaract Piatra-Neamț, acolo unde like-uri primite vor fi contorizate pentru jurizare.

Anul acesta juriul va fi alcătuit din Andrei Ceobanu, managerul proiectului și videograf, Șerban Bogdan și Ciprian Babor – fotografi și Roxana Pricop – jurnalist și specialist comunicare.

Premiile de anul acesta vor consta in bani : 100 euro marele premiu, locul 2 – 50 euro si un cadou, iar locul 3 – 50 euro.

Câștigătorii concursului vor beneficia și de ”o cafea” cu atelier47.ro, unde vor povesti pe îndelete despre pasiunea lor, despre participarea în concurs și despre planurile de viitor.

Deoarece deja este o traditie, fotografiile câștigătoare, cu acordul deținătorilor, vor fi înrămate și licitate la „Balul de Caritate” ce urmează a fi organizat de către Clubul Rotaract Piatra Neamț in luna decembrie, având drept scop strângerea de fonduri pentru o cauză nobilă.

D.M.B.
PUBLICITATE