Comunicatul OFICIAL al Poliției privind carambolul cu 7 mașini din 25 decembrie

În seara zilei de 25.12.2015, orele 17.00, polițiștii rutieri au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier produs pe b-dul Traian, în care au fost implicate șapte autoturisme, rezultând rănirea a două persoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Citește și Accident în Piatra Neamț, azi 25 decembrie. Carambol cu 7 mașini. Fotografii + Video

Din primele cercetări se pare că în timp ce un bărbat de 37 ani, din Alexandria conducea un autoturism pe b-dul Traian, nu ar fi păstrat o distanţă regulamentară în mers faţă de autoturismul cel preceda cu care a intrat în coliziune și pe care l-a proiectat în alte autoturisme. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto de 37 de ani și a unei femei de 50 de ani, din Piatra Neamț pasageră într-unul din autoturisme.

Toţi conducători auto implicaţi în eveniment au fost testaţi alcoolsopic, rezultatele fiind negative, doar pentru bărbatul de 37 de ani din Alexandria rezultatul testării a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Comunicat al Poliției Neamț

PUBLICITATE