Comunicat PMP Neamț de 23 August- Glorie „tovarășului” Gavrilescu


Neinspirați, cei din PMP Neamț au remis astăzi (23 August), un comunicat „de împliniri și realizări” ale viceprimarului Bogdan Gavrilescu, la cele două luni după preluarea funcției. Motiv pentru care merită să prezentăm acest comunicat așa cum ar fi scris presa acum 27 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astăzi este o zi deosebită pentru poporul român. O zi în care trăim momente de împliniri mărețe. C1Acum două luni, Marele Erou între marii eroi ai neamului, tovarașul Bogdan Gavrilescu, președintele Comitetului Central al Organizației Municipale, devenea viceprimarul orașului Piatra-Neamț. Acest brav conducător nu a ezitat ca în această zi măreață să își dovedească iubirea și prețuirea pentru concetățeni și a ales să facă o vizită unui important obiectiv al patriei, Piața Centrală. „urmarește personal lucrările și se implică în găsirea soluțiilor optime astfel încât termenul de finalizare să nu fie depășit” – notează comunicatul PMP Neamț.

Dar pentru că un adevărat conducător are alături oameni de cinste, tovarăși cu sentimente de dragoste față de partid și de conducătorul încercat, „pentru implementarea proiectelor îi are alături și pe cei 2 consilieri locali din PMP Sauciuc Cristian și Ghineț Marius.”

C2Nu putem să încheiem decât cu ovațiile și uralele menite să demonstreze dragostea și prețuirea pentru conducătorul iubit.

„Fierbinte omagiu mult iubitului nostru conducător
Scumpe tovarașe Gavrilescu, marea noastră Sărbătoare Națională 23 august, prilejuiește Comitetului de Redacție a ziarului și tuturor oamenilor muncii, posibilitatea exprimării celor mai fierbinți sentimente de recunoștință, stimă și respect ce le purtam față de partid și față de dumneavoastră, scumpe tovarașe prim, să vă adresăm cele mai calde urări de sănătate și fericire, de viață îndelungată și succese depline și conducerea poporului pe drumul luminos al mișcării populare”

Glorie Patriei Libere, Poporului Erou!
La trecutu-ți mare, mare viitor!

Comunicatul PMP Neamț:

    In urma cu 2 luni D nul GAVRILESCU BOGDAN  Presedintele Organizatiei Municipale PMP devenea viceprimarul orasului . Atributiile care ii revin in cadrul Primariei Piatra Neamt delegate de primar , sunt :

-Conform organigramei coordoneaza  Directia de Urbanism si Cadastru, Serviciul  Patrimoniu , Autorizari si Transport , Serviciul  Gospodarie Comunala si Investitii , Biroului Managementului Situatiilor de Urgenta

-raspunde de activitatea desfasurata de Politia Locala  , activitatea serviciilor comunitare de utilitate publica : alimentarea cu apa, gaz, canalizare, energie termica, iluminat public si transport public local , precum si drumuri publice

-coordoneaza realizarea serviciilor publice de interes local desfasurate de : SC Salubritas Sa, SC Parking SA si SC Publiserv SRL

     Deoarece problema principala este constructia Pietei Centrale d nul Gavrilescu urmareste personal lucrarile si se implica in gasirea solutiilor optime astfel incat termenul de finalizare sa nu fie depasit. Se doreste astfel, mutarea zonei de legume-fructe in interiorul pietei in luna septembrie pentru a se putea finalize partea exterioara; urmand ca in decursul lunii noiembrie constructia sa fie finalizata. De o importanta majora este si terminarea drumurilor in zona Gara Veche (lucrărilor de realizare a canalizărilor pluviale și de asfaltare în cartierele Potocina și Gara Veche), precum si repararea locurilor de joaca din oras .

Pentru implementarea proiectelor ii are alaturi si pe cei 2 consilieri locali din PMP Sauciuc Cristian si Ghinet Marius .

     Pentru orice problema sau sesizare il puteti contacta direct pe domnul viceprimar la adresa de email : [email protected] ; sau va asteptam la sediul partidului din Piatra Neamt str .Stefan Cel Mare nr 18 in fiecare vineri incepand cu ora 14.00.

Daca ne implicam vom reusi ! (n.r. – sic!, mai mult ca sigur ar fi trebuit pus semnul „?”)

Dan Mihail B.
PUBLICITATE