Comunicat – Emilia Arcan cere public demisia conducerii Apa Serv

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ cere public demisia conducerii Apa Serv pe motiv de incompenţă în gestionarea crizei apei!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

2Lipsa apei în cartierul Dărmăneşti şi o parte din strada Dacia din Piatra Neamţ, deşi se anunţase că problema va fi soluţionată încă de vineri seara, a determinat-o pe Emilia Arcan, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, să aibă o reacţie dură la adresa conducerii Companiei Judeţene Apa Serv, căreia i-a cerut demisia, în cadrul unei şedinţe convocată de urgenţă, în această dimineaţă. Acelaşi lucru l-a cerut şi membrilor Consiliului de Administraţie al companiei, al cărui preşedinte, Florin Cucu, a demisionat în plină întrunire, acceptând ideea că avaria de pe magistrala din Piatra Neamţ, din cauza căreia pietrenii au stat ptatru zile fără apă, nu a fost manageriată eficient.

Luni, la ora 14, consilierii judeţeni se vor întruni într-o şedinţă în cadrul căreia îi vor mandata pe membrii AGA de la Compania Judeţeană Apa Serv să ia decizii în privinţa Consiliului de Administraţie. „Au trecut peste ore şi unii dintre pietreni nu au apă rece, lucru inadmisibil! Am primit asigurări de la conducerea Apa Serv că vineri seara, tot oraşul va avea apă la robinete şi au trecut mai bine de 12 ore şi nu s-a întâmplat asta! Ruşine să le fie! Vreau demisia tuturor celor din conducerea companiei, pentru că au fost depăşiţi de situaţie şi s-a văzut incompetenţa şefilor în timpul acestei crize a apei. Nu vreau să ştiu detaliile tehnice, scuzele lor, pentru că pe oameni nu asta îi interesează! Ei vor apă la robinet, pentru că plătesc pentru ea. Dacă ne trezim cu vreun focar de infecţie? Dacă apar cine ştie ce probleme din cauza lipsei apei, cine răspunde? Le mulţumesc celor de la ISU, care au venit în întâmpinarea problemelor pietrenilor, distribuind apă cu cisterna în câteva puncte din oraş!“, a declarat Emilia Arcan, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.

PUBLICITATE