Comunicat de presă – Consiliul Județean Neamț


IMG-20160801-WA000Ionel Arsene, președintele Consiliului Judetean Neamt, invita pe toți nemțenii care locuiesc sau muncesc în străinătate, aflați în județ, la un dialog despre problemele cu care se confrunta acestia în tara, însă și pentru a discuta despre perspectivele de dezvoltare ale județului. Președintele Arsene dorește sa le prezinte nemtenilor din diaspora proiectele pe care vrea sa le implementeze în Neamt și sa-i consulte în legătură cu acestea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Vreau ca toți nemțenii, fie ca locuiesc în Neamt sau nu, sa fie la curent cu toate planurile de dezvoltare ale județului. Vreau sa ma consult cu toată lumea, sa cădem de acord împreună asupra planurilor de viitor ale acestui judet și fiecare sa contribuie la indeplinirea acestor planuri. Îmi doresc și voi reuși sa fac din Neamt un loc în care cei plecați sa-si doreasca sa se întoarcă, iar celor care trăiesc aici sa le fie drag sa ramana”, a declarat Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean Neamt.

În cadrul întâlnirii, cei prezenți vor fi informați asupra surselor de finanțare disponibile în vederea deschiderii unei afaceri de catre reprezentanti ai Agenției de Dezvoltare Regionala Nord-Est și de către specialiști în absorbția fondurilor europene din cadrul Consiliului Județean. Întâlnirea va avea loc miercuri, 17 august, de la ora 14 în sala Calistrat Hogas, de la Consiliul Judetean, iar alături de președintele Arsene, se vor afla Vasile Asandei, director general al Agenției de Dezvoltare Regionala Nord-Est și Mihai Apopii, președintele Camerei de Comerț și Industrie Neamt.

Comunicat CJ Neamț
PUBLICITATE