Colectivul Colegiului Tehnic ,,Gheorghe Cartianu”, APEL umanitar pentru un băiețel de 10 ani

Colectivul Colegiului Tehnic ,,Gheorghe Cartianu” Piatra-Neamț face un APEL către toți cei dorescă să fie alături de familia colegului lor, informaticianul Dănilă Gabi Ticușor, al cărui copil de numai 10 ani are este grav bolnav iar viața lui depinde de un tratament în străinătate, în valoare de 40.000 euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Damian Dănilă, un băiat în clasa a IV-a, a început anul școlar cu încredere și bucurie, ca orice copil de vârsta lui, dar în foarte scurt timp s-a pomenit în mijlocul Iadului: o boală misterioasă, greu de diagnosticat, l-a adus pe patul de spital, iar revenirea în sala de clasă a rămas un vis. I s-au făcut investigații multiple în clinicile din România, s-au testat diverse tratamente puternice, dar totul în zadar. Acum viața acestui copil nevinovat depinde de un tratament în străinătate, în valoare de 40.000 euro, iar familia este disperată să găsească resursele materiale pentru a-i salva viața. Tatăl băiatului este colegul nostru, informatician Gabriel Dănilă, un om deosebit, care întotdeauna răspunde afirmativ tuturor celor care îi solicită sprijinul. Colectivul de cadre didactice, personalul didactic auxiliar și nedidactic de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” Piatra-Neamț a fost alături de familia lui Damian, atât moral cât și material, dar acum șansa la viață a băiatului de numai 10 anișori se află în puterea noastră, a tuturor, de a aduce speranță și bucurie în inima lui. Damian este unicul copil al familiei Dănilă, este curajos, luptă cu toate forțele care i-au mai rămas să trăiască și speră din tot sufletul să-l aștepte pe Moș Crăciun în fiecare an. Acum însă are nevoie urgentă de ajutorul nostru, oricât de mic și aparent neînsemnat.”, este mesajul prof. Secară Ana Irina

Facem un apel către toți cei care doresc să contribuie la viața acestui îngeraș prin donații în conturile deschise de familie (Dănilă Ticuşor Gabriel):
EURO – RO89BTRLEURCRT0424800701
LEI – RO42BTRLRONCRT0424800701 

PUBLICITATE