Col. Ioan Eugen TODORUŢ, noul șef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ

424a6d57-9931-4f58-8406-c6619398a9d9Începând cu data de 09.01.2016, domnul col. TODORUŢ IOAN EUGEN a fost împuternicit pe o perioadă de cel mult şase luni în funcţia de Inspector şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ prin Ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române. Până să fie numit în funcţia actuală, acesta a fost şeful catedrei de Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul Centrului de Pregătire Profesională a Cadrelor Jandarmi din Gheorgheni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

O scurtă caracterizare a ofiţerului:

Născut în 1970 la Dej, loc în care a finalizat studiile primare şi preuniversitare. Din punct de vedere familial, militarul este căsătorit şi are un copil în vârstă de 14 ani.
A început cariera militară pe 15 decembrie 1991 după care a activat în unitatea militară de la Gheorgheni pe funcţiile de comandant pluton, comandant de companie, ofiţer principal în statul major şi şef al Catedrei de Ordine şi Siguranţă Publică. Ofiţerul nu a activat în alte unităţi militare.

În activitatea desfăşurată ofiţerul a manifestat perseverenţă, profesionalism şi prestanţă achitându-se conştiincios de sarcinile şi misiunile încredinţate. De la data încadrării şi până în prezent ofiţerul a fost apreciat cu calificative foarte bune, fiind recompensat în repetate rânduri în cei 24 ani de activitate.
Pe parcursul carierei militare s-a preocupat de perfecţionarea pregătirii cadrelor din Jandarmeria Română şi a participat la diferite schimburi de experienţă în domeniul ordinii şi siguranţei publice cu reprezentanţi ai forţelor de Jandarmerie din alte state.
Ofiţerul este preocupat pentru perfecţionarea stilului şi metodelor de muncă, în acest sens fiind absolvent al mai multor categorii de studii pentru creşterea nivelului de pregătire:

– Universitatea “George Bariţiu” Braşov, cu diplomă de licenţă la Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Poliţie;
– Curs postuniversitar de drept civil şi comercial;
– Curs de limba franceză;
– Curs superior internaţional de stat major;
– Curs de monitor de intervenţie profesională;
– Curs de pregătire alpină;

PUBLICITATE